Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 458,00 RON
Pret Nou: 229,00 RON
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid InputVă rugăm să bifați căsuța(*)
Invalid Input

Livrare: RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată

 


Protecție, încredere, libertate de mișcare!


Cupa menstruală este realizată din silicon medical, care este hipoalergenic și sigur pentru sănătatea umană. Cupa se inserează în vagin, acoperind cervixul și, spre deosebire de tampoane și absorbante, nu absoarbe fluidul menstrual, ci îl colectează într-un rezervor special

- Marginea
Acoperă strâns cervixul, printr-o sucțiune ușoară

- Material hipoalergenic
Cupa este realizată din silicon medical elastic sau termoplastic

- Suprafață striată
Împiedică alunecarea la inserarea/ scoaterea cupei


De ce este mai bună decât alte produse pentru igiena feminină?

Eficientă din punct de vedere al costului
Nu trebuie să o înlocuiești des. Poate dura zece ani dacă este îngrijită corespunzător. În loc să cheltui lunar bani pe tampoane sau absorbante, poți economisi.
Ușor de folosit
Cupa se fixează bine pe pereții vaginului, nu alunecă și nu există scurgeri. Poți juca volei, tenis, poți înota sau să faci exerciții fizice în siguranță.
Confortabilă
Spre deosebire de absorbante și tampoane, cupa menstruală îți permite să porți orice haine și lenjerie, chiar și tanga de culoare albă. Poate fi utilizată chiar și atunci când ești complet dezbrăcată.
Sigură
Nu au fost detectate cazuri de sindrom de șoc la utilizarea cupei menstruale.
Inodoră
Siliconul medical, spre deosebire de materialele fibroase ale tampoanelor și absorbantelor, nu contribuie la dezvoltarea microflorei bacteriene - sursă de mirosuri neplăcute.
Igienică
La utilizarea cupelor menstruale în timpul menstruației, femeile au șanse de opt ori mai mici de a contacta infecții sau de a suferi de inflamații, față de produsele obișnuite de igienă.
De încredere
O cupă poate absorbi mult mai mult fluid decât un tampon. Poate fi utilizată până la 12 ore continuu.


MENSTRUAL CUP
Produsele de igienă feminină și infecțiile bacteriene

Datorită unei etanșări excelente prin sucțiune, se creează un mediu ermetic în interiorul cupei. Acesta se datorează incapacității fluidului menstrual de a reacționa cu oxigenul. Cupele menstruale sunt realizate din silicon medical, care împiedică formarea unui mediu bacterian. Sunt perfect neutre pentru corpul uman.


>>Atenție<<

- Ferește-te de produse contrafăcute! Produsul se vinde NUMAI în ambalajul original!, are un cod unic de înregistrare și deține certificatul de înregistrare pentru punere în vânazare în EU 


 Pentru că starea dumneavoastră de bine este prioritatea noastră, RoDealsOnline vă oferă un preț promoțional cu o reducere de 50% 


 Cum să comandați produsul?

- Completați formularul de comandă (nume, telefon)
- Veți fi contactați de operatorul nostru online
- Plătiți pentru produs la preluarea coletului
- Livrarea este gratuită


Ofertă Specială Limitată (plata la livrare)
Reducere -50% Doar Astazi!

 vechi 458
Preț nou 229 RON

 

 

 


Produs Original si certificat care îndeplinește toate standardele normative de calitate. Se vinde NUMAI la distribuitorii oficiali din România. Ambalajul original are un cod unic de înregistrare găsit pe interior. Ferește-te de produse contrafăcute!


 

 

Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Produse populare