Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 318,00 RON
Pret Nou: 159,00 RON
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid InputVă rugăm să bifați căsuța(*)
Invalid Input

Livrare: RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată

 


METODA REVOLUȚIONARĂ CONTRA HIPERTENSIUNII!


Cardiolul este un supliment alimentar organic. Ingredientele acestui produs ar trebui să îmbunătățească disfuncția principalelor cauze ale tensiunii arteriale mari și pot ajuta la eliminarea bolii. Tensiunea arterială ridicată, sau hipertensiunea, este o afecțiune comună în care vasele de sânge provoacă presiune continuă pe pereții arterelor. Ca urmare, poate provoca mai multe complicații, cum ar fi: accident vascular cerebral, boli de inimă sau insuficiență renală. Ingredientele bioactive ale produsului sunt concepute într-o formulă specială care poate ajuta la eliminarea bolii și a cauzelor acesteia. Componentele naturale ale plantelor acționează asupra factorilor care declanșează hipertensiunea, adică îmbunătățesc curățarea vaselor de sânge, pot ajuta la reducerea greutății corporale și la reducerea nivelului de stres. "Urzica" este o plantă care s-a dovedit a avea un efect calmant și care netezește și dă elasticitate vaselor de sânge și poate ajuta la scăderea glicemiei. Toate aceste mari acțiuni accelerează disfuncția hipertensiunii arteriale și reglează aritmia, precum și stresul zilnic. Compoziția acestui produs este inclusă în certificatul din interiorul ambalajului, precum și metoda de utilizare și dozare. Nu există contraindicații.

Hipertensiunea arterială este o boală a epocii moderne și apare cel mai des ca urmare a unei alimentații necorespunzătoare, a stilului de viață sedentar, a consumului excesiv de alcool și a țigărilor și poate fi, de asemenea, determinată genetic. Hipertensiunea arterială sau hipertensiunea arterială este rar prezentată cu simptome la început, cel mai adesea oamenii apelează la medic din cauza unei alte boli sau boala este descoperită accidental la un examen sistematic. În acest sens, este necesar să aveți grijă de sănătate în timp util și să preveniți în mod natural eventualele complicații.

Eficacitatea Cardiol constă în ingredientele sale pe bază de plante care scad tensiunea arterială, reglează nivelul colesterolului din sânge și cresc elasticitatea vaselor de sânge. Acest remediu conține un amestec de diverse plante aromatice, motiv pentru care efectul său este multiplu.


De ce ajută Cardiolul?
Consumul regulat de Cardiol va poate ajuta la eliminarea cauzelor hipertensiunii arteriale și, în același timp, va păstra sănătatea sistemului cardiovascular. Fie că aveți o problemă cu hipertensiunea arterială sau doriți pur și simplu să mențineți sănătatea inimii și a vaselor de sângei. Compoziția sa unește cele mai eficiente plante care scad tensiunea arterială și păstrează sănătatea vaselor de sânge.
- Ameliorează anxietatea și dă o senzație de calm
- Curăță vasele de sânge
- Regleaza nivelul glicemiei
- Acționează ca un diuretic și elimină excesul de lichid din organism
- Reduce greutatea corporală
Cel mai important, Cardiol este un produs complet natural, sigur pentru tratarea hipertensiunii arteriale în toate etapele sale. Pentru a opri efectele hipertensiunii arteriale în timp, folosiți acest remediu natural care, împreună cu o schimbare a stilului de viață și a dietei, vă vor fi însoțitorul pe drumul către recuperare.

 Pentru cine este ceaiul Cardiol? - Contraindicații
Spre deosebire de diverse produse farmaceutice, Cardiol este un produs natural și, prin urmare, nu provoacă efecte secundare și consecințe negative asupra sănătății. Cu toate acestea, cu tensiunea arterială semnificativ crescută, este necesar să consultați un medic și să respectați terapia prescrisă. Dacă vă luptați deja cu hipertensiunea arterială sau doriți să preveniți apariția tensiunii arteriale ridicate, atunci Cardiol este un mijloc fiabil de tratare a sănătății cardiovasculare. Produsul este destinat tuturor persoanelor care le pasă de sănătatea lor și doresc să prevină complicații suplimentare la timp înainte de a fi prea târziu.

 Compoziția Cardiol:

Extractele de plante naturale ajută în felul următor:

- Curata sedimentul, da energie, previne crampele, indeparteaza presiunea asupra inimii.

Rădăcină de urzică
Restabilește funcția renală
Sporește numărul de globule roșii
Scade glicemia
Rădăcina valeriană
Calmează sistemul nervos central
Scade tensiunea arterială
Îmbunătățește activitatea sistemului cardiovascular
Tiamină
Normalizează metabolismul lipidelor și al carbonului
Îmbunătățește funcția mușchilor cardiaci
Încetinește procesul de îmbătrânire a vaselor de sânge
Adermin
Reduce tonusul vascular
Mărește producția de serotonină, inhibând stresul
Crește rezistența
Frunze de păducel
Îmbunătățește fluxul de sânge în vasele sangvine
Are efect sedativ
Stimulează aportul de sânge către creier
Riboflavină
Ajută la depășirea anxietății
Previne dezvoltarea anemiei
Stimulează saturația de oxigen în celulele
Cobalamina
Normalizează presiunea
Produce rezerve de energie în celule
Promovează formarea celulelor sangvine

 

 


 >>Atenție<<

- Ferește-te de produse contrafăcute! Popularitatea imensă a produsului, crește numărul de produse contrafăcute dramatic. Produsul se vinde NUMAI în ambalajul original!, are un cod unic de înregistrare și deține certificatul de înregistrare pentru punere în vânazare în EU precum și certificatul de autentificare. 


 Pentru că starea dumneavoastră de bine este prioritatea noastră, RoDealsOnline vă oferă un preț promoțional cu o reducere de 50% 


 Cum să comandați produsul?

- Completați formularul de comandă (nume, telefon)
- Veți fi contactați de operatorul nostru online
- Plătiți pentru produs la preluarea coletului
- Livrarea la domiciliu


Ofertă Specială Limitată (plata la livrare)
Reducere -50% Doar Astazi!

Preț vechi 318
Preț nou 159 RON

 

 

 


Supliment alimentar organic,  este produs certificat și îndeplinește toate standardele și normative de calitate. Ferește-te de produse contrafăcute! Produsul se vinde NUMAI în ambalajul original! și are un cod unic de înregistrare.


 

Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Produse populare