Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 318,00 RON
Pret Nou: 159,00 RON
TVA inclus!
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid Input

Livrare: RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată

 


AMAROK - ELIBERĂȚI FIARA SĂLBATICĂ!


 

 
Dacă credeți că aveți sex bun și o erecție tare ca piatra, încercați capsulele AMAROK.
APROAPE FIECARE BĂRBAT S-A CONFRUNTAT CU: ERECȚIE SLABĂ - Sexul se transformă într-o teamă de a eșua și de a dezamăgi iubita. SFÂRȘITUL RAPID - Sfârșitul rapid privează de plăcere și formează teama de a nu satisface partenera. ALCOOL - Sexul în timpul consumării alcoolului reduce libidoul, diminuează senzațiile, iar corpul devine plictisitor și fără emoții. DORINȚA SLABĂ - Stresul constant, oboseala, lipsa de timp distrug dorința sexuală și excitarea.
CU CE AMENINȚĂ SEXUL RĂU?
Cu divorț sau despărțire cu persoana iubită
Cu dezvoltarea prostatitei și a adenomului de prostată
Cu nesiguranţă de sine
Cu iritabilitate, stres și depresie
Folosind AMAROK eviți toate astea! El accelărează creșterea erecției, prelungește orgasmul și crește puterea acestuia. Oboseala și stresul nu mai este un obstacol în calea sexului! Ești din nou în culmea activității sexuale!
Compoziția sa pe bază de plante 100% natural are avantajul că poate fi combinat cu alcool și medicamente, poate fi luat la orice vârstă, nu are efecte secundare.
1-2 ori pe zi câte 1 capsulă, repetă zilnic pe parcursul cursului și bucură-te de o erecție puternică și de orgasme.


Supliment Alimentar certificat care îndeplinește toate standardele normative de calitate. Se vinde NUMAI la distribuitorii oficiali din România. Ambalajul original are un cod unic de înregistrare găsit pe interior. Ferește-te de produse contrafăcute!


 

Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.