Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 318,00 RON
Pret Nou: 159,00 RON
TVA inclus!
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid Input

Livrare: RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată

 


BLACK LATTE - Cafeaua care te face să devii suplă


 
BLACK LATTE - Cafeaua care te face să devii suplă


Ești nemulțumită de corpul tău? Știi că trebuie ceva să faci pentru a-ți aduce corpul în formă? Dar nu faci. Pentru că este greu, complicat, îți ia mult timp și costă mult. Am ghicit?
Fă-ți o ceașcă de cafea (Black Latte) și termină cu suferința.
Black Latte este o băutură cu gust de Latte care te ajută să ieși victorioasă din lupta cu kilogramele în plus. Compoziția sa transformă grăsimea în energie, reduce apetitul și potolește foamea, accelerează metabolismul, purifică corpul de toxine și excesul de lichid, produce dopamine (hormonul fericirii).
Este compusă din ingrediente naturale, din cărbune activ care previne absorbția a până la 80% din grăsimile din alimente și acumularea lor în organism; asigură descompunerea, prelucrarea și eliminarea rezervelor de grăsime și a substanțelor toxice. Componentele naturale sunt adevărate instrumente benefice.
Laptele de nucă de cocos - determină accelerarea metabolismului de 3-4 ori. Activează procesul de „autopurificare” a organismului - procesarea activă a grăsimilor interne, vechi acumulate pe șolduri, abdomen și coapse.
L-carnitină - descompune și elimină excesul de grăsime subcutanată, formele acerbe de celulită; luptă cu pielea lăsată; tonifică pielea după procesul de slăbire. Omega-3 crește nivelul de leptină, hormonul responsabil de viteza de descompunere a grăsimilor în organism. Organismul uman nu este capabil să producă Omega-3, o primește doar din exterior.
Din cele expuse mai sus puteți extrage concluzia că acesta este un produs de slăbit realizat cu multă atenție și formulă deosebită. Se administrează foarte ușor. Se amestecă 2 lingurițe de Black Latte într-un pahar de apă clocotită, și atât. Deci un minut te desparte de kilogramele în plus!


Supliment Alimentar certificat care îndeplinește toate standardele normative de calitate. Se vinde NUMAI la distribuitorii oficiali din România. Ambalajul original are un cod unic de înregistrare găsit pe interior. Ferește-te de produse contrafăcute!


 

Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.