Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 240,00 RON
Pret Nou: 120,00 RON
TVA inclus!
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid Input

Livrare: 30,00 RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată


Nu ai fost niciodată atât de aproape de corpul tău perfect!

Complexul organic Chocolate Slim luptă pe mai multe fronturi în același timp. Substanțele active corectează metabolismul, diminuând pofta de dulciuri și controlând apetitul. Cu funcții de ardere a grăsimilor și de curățare, Chocolate Slim îndepărtează în mod activ greutatea excesivă și consolidează rezultatul obținut. Chocolate Slim conține 100% ingrediente vegetale și te va ajuta să slăbești 24 kg. Rezultatul poate varia în funcție de greutatea ta inițială și de particularitățile structurii tale corporale.


Părerea experților despre Chocolate Slim

                                                     Chocolate Slim conține doar componente naturale și, prin urmare, e recomandat oamenilor obezi. Acest complex reglează funcționarea digestiei prin asigurarea organismului cu un efect general stimulator.Medicamentul neutralizează și curăță produsele toxice cauzate de procesele metabolice. Declinul masei grase e sprijinit de slăbit și de menținerea rezultatului obținut. Funcționalitatea componentelor, precum fructele acai și boabele de cafea verde, permit conversia grăsimilor excesive în energie, astfel dezactivând procesul de creare a depozitelor de grăsime noi.

Monica Dunca
dietetician

COMPLEX NATURAL PENTRU SLĂBIRE 

Cu gust de ciocolată

 Reduce greutatea.
Luptă împotriva celulitei 
Elimină coșurile și acneea
Eficacitate dovedită

Întreabă-i pe cei care au slăbit deja cu

 

Chocolate Slim e un complex natural pentru corpul tău perfect

Prin achiziționarea Chocolate Slim de la distribuitorul oficial primești un produs complet natural pentru slăbitul rapid. După doar câteva zile de folosire a Chocolate Slim, vei simți o creștere bruscă de energie și încredere în tine. Prin menținerea apetitului tău sunt observație, Chocolate Slim va face asta pentru tine. Va trebui doar să privești slăbitul rapid și cum corpul tău scapă de colăceii de grăsime și devine neted, slab și în formă.

Ofertă Specială Limitată (plata la livrare)

Reducere -50% Doar Astazi!

 
vechi 240
Preț nou 120 RON


Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.