Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 338,00 RON
Pret Nou: 169,00 RON
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid InputVă rugăm să bifați căsuța(*)
Invalid Input

Livrare: RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată

 CREMĂ GELAREX
UITAŢI PROBLEMA HEMOROIZILOR PENTRU TOTDEAUNA! 

Gelarex ne ajută sa scapăm de hemoroizi si fisuri anale. Este folosit pentru hemoroizi externi și interni, tromboza si inflamatie, mancarime si eczeme anale, precum şi de hemoroizi din nastere. Gelarex are un efect antiseptic, antiflux, de anestezic local, hemostatice și acțiune astringentă, promovează resorbția hemoroizilor și de restabili rectului, vindecă rapid fisuri anale și elimină sângerarea.

 

SCAPĂ
DE BOALA
O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA
Hemoroizii aduc senzațiile cele mai neplăcute și foarte dureroase, împiedică să conducă un stil de viață obișnuit. Fără tratament, boala progresează întotdeauna, cursul său se agravează rapid, până la incapacitatea de a repoziționa nodurile căzute.

Se dovedește că hemoroizii pot duce la cancer rectal în 1-3 ani după apariția primelor simptome.

 

ALTERNATIVĂ SĂNĂTOASĂ CU TRATAMENTE RADICALE

Amintiți-vă cât de minunat a fost să trăiți fără hemoroizi? Veți reveni acest timp fără griji imediat ce începeți să aplicați gelul "Gelarex".

Fără cheltuieli impresionante pentru tratament la proctolog, fără medicamente scumpe și intervenții chirurgicale traumatice.

>Igienic și convenabil de utilizat

>Alinarea după prima aplicare

>Rezultatul persistent după 1 curs

 

100% COMPOZIȚIE NATURALĂ

Gelarex conține componentele naturale care elimină ușor disconfortul și alte simptome asociate, și au un efect terapeutic asupra cauzei problemei.

 

AVANTAJELE ALE "GELAREX"

În vara anului 2020, la Congresul European al Proctologilor s-a întâmplat ceva incredibil. Întreaga audiență a aplaudat 10 minute, stând în fața unei fete din tribune. Era Adelina Musteata - studentă din România (din Cluj-Napoca)! Ea a sugerat să folosească o formulă unică care să poată vindeca complet hemoroizii și să prevină consecințele fatale.

Structurile științifice din România și Israel au preluat implementarea formulei propuse de Adelina, specialiști ai Institutului de Proctologie, precum și ai Universității Medicale Naționale, s-au ocupat de dezvoltarea unui remediu pentru hemoroizi. Medicamentul a fost deja creat și prezintă rezultate excelente.

Dezvoltarea produsului a fost coordonată de Prim-vicepreședinte, director al Institutului Național de Proctologie „Doctor Matei Baliu”, profesor și cel mai cunoscut proctolog și urolog din România - Vasile Pucani. L-am rugat să vorbească despre noul medicament și planurile pentru acesta.

Ideea lui Adeline este o nouă abordare a luptei împotriva problemelor proctologice. Cum funcționează medicamentele vechi? Dilatează puternic vasele de sânge și ameliorează simptomele durerii cu anestezice. În același timp, acestea distrug vasele de sânge și inima, de fiecare dată aducându-le mai aproape de moarte în urma unui accident vascular cerebral sau a unui atac de cord. Dar acestea nu afectează cauza principală a hemoroizilor - reluarea circulației sângelui în hemoroizi. Problema continuă să persiste și mai mult, aceasta fiind exacerbată cu fiecare doză de astfel de medicamente.Ideea Adelinei vă permite să curățați micile artere ale rectului de dioxid de carbon, ceea ce elimină cauza principală a hemoroizilor și a cancerului rectului. Dar acest lucru, desigur, nu este suficient pentru a preveni etapele severe ale bolii. De aceea, de fapt, a fost nevoie de eforturile atâtor medici și specialiști medicali pentru a dezvolta un medicament eficient care să prevină hemoroizii în orice stadiu.

 

RECENZIILE CLIENTILOR

 

 

Ofertă Specială Limitată
(plata la livrare) 
Reducere -50% Doar Astazi!

 Prețul vechi 338 RON

Prețul nou

169 RON

 

Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.