Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor!
-50%
REDUCERE
-50%
REDUCERE
Preț: 338,00 RON
Pret Nou: 169,00 RON
Completați formulatul pentru a obține redecurea de 50%
Nume și prenume(*)
Introduceți numele și prenumele!

Număr de telefon(*)
Introduceți numărul dvs. de telefon!

Termeni și condiții(*)
Invalid InputPlease check the box(*)
Invalid Input

Livrare: RON
Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde
Ofertă Specială - Limitată
REVOLUȚIE
ÎN TRATAREA PROSTATITEI
 
>VA ÎNLĂTURA DUREREA ȘI INFLAMAȚIA
>NORMALIZEAZĂ URINAREA
>ÎNTĂREȘTE SĂNĂTATEA MASCULINĂ
CONSECINȚELE PROSTATITEI AVANSATE
 
- CANCERUL DE PROSTATĂ
- PROSTATITA CRONICĂ, CARE PERIODIC SE AGRAVEAZĂ
- EJACULARE PRECOCE
- SCĂDEREA SENSIBILITĂȚII ÎN TIMPUL ACTULUI SEXUAL
- DISFUNCȚIE SISTEMULUI URINAR
- SCĂDEREA PRODUCȚIEI DE TESTOSTERON
- DISFUNCȚIE ERECTILĂ ȘI IMPOTENȚĂ COMPLETĂ
- INFERTILITATE ȘI DETERIORAREA SPERMATOZOIZILOR
Cum de a trata prostatita?

După examinarea completă a pacientului, precum și după rezultatele testelor și ultrasunetelor, prescriu tratament. La detectarea infecției, nu numai antibioticele sunt prescrise, ci și inhibitorii 5-alfa reductază și antiinflamatoarele nesteroidiene. Uneori prescriu proceduri suplimentare, cum ar fi masajul prostatei, fizioterapia sau acupunctura.

Tratamentul cu antibiotice nu dă întotdeauna un rezultat pozitiv, deoarece aceștia pot elimina numai infecția. Care, la rândul său, se poate relua din cauza nerespectării dozei de către pacient sau a neglijării recomandărilor. De asemenea, tratamentul cu antibiotice este inutil în caz de adresări întârziate la medic, sau în caz de prostatită cronică, care este cel mai adesea diagnosticată la bărbați.
 


Pentru astfel de cazuri, există mijloace complexe nesteroidiene. Cel mai eficient în tratamentul prostatitei bacteriene și cronice este recunoscut Cannabis Oil. Particularitatea sa constă în stimularea efectului nu numai asupra sistemului genito-urinar, ci și asupra sistemului imunitar al pacienților. Și, spre deosebire de alte medicamente similare, Cannabis Oil produce imunitate la bacterii chiar și la pacienții cu stadii avansate ale bolii.


În compoziția medicamentului sunt selectate numai ingrediente naturale. Prin urmare, spre deosebire de antibiotice, capsulele de ulei de canabis pot fi luate la orice vârstă și nu pot urma o dietă specială. Literalmente, într-un singur curs de administrare, inflamația trece și urinarea normală este restabilită. În special, jetul urinar se intensifică, frecvența nevoilor de a urina scade, edemul este ameliorat, indicatorii de ejaculare se îmbunătățesc, durerile trec în timpul actului sexual. S-a dovedit că Cannabis Oil contribuie, de asemenea, la un efect pozitiv asupra funcției sexuale și are un efect general de întărire asupra organismului.

Amintiți-vă, cu tratamentul precoce al prostatitei, riscul de adenom de prostată și impotență este foarte mare. Pentru a evita tratamentele mai radicale, de exemplu, intervenția chirurgicală, vă sfătuiesc să nu ignorați semnalele corpului și să nu amânați tratamentul.

Cannabis Oil îmbunătățește alimentarea cu sânge a organelor pelvine, datorită cărora primele îmbunătățiri apar în a 2-3 ziua a administrării medicamentului. Și o altă veste bună. Ca parte a săptămânii de sănătate a bărbaților, a fost lansat un program federal, potrivit căruia capsulele Cannabis Oil pot fi achiziționate la o reducere de 50%.
 
CAUZELE PROSTATITEI
- Infecții cu transmitere sexuală
- Tulburări circulatorii (stil de viață sedentar)
-Dezechilibru hormonal
- Deficit de vitamine și minerale
- Stres cronic
- Contact sexual întrerupt
- Viața sexuală neregulată, abstinența
- Nerespectarea igienei personale
 
Studiul, ale cărui rezultate au fost publicate încă în 2020, confirmă faptul că acizii grași polinesaturați, care fac parte din uleiul de cânepă, îmbunătățesc nu numai imunitatea, ci și reduc riscul inflamației prostatei.
Andrologul Hanzi Rafa vă va spune despre acest lucru în detaliu.
 
Prostatita apare atunci când glanda prostatică devine inflamată. Acest lucru se poate fi din cauza infecției, stresului, activității fizice scăzute și vieții sexuale neregulate. Toți acești factori sunt strâns legați de deteriorarea alimentării cu sânge. Nu numai a penisului, ci și a creierului. În zilele noastre, aceasta este o problemă foarte actuală din cauza unui stil de viață sedentar, a obiceiurilor proaste și a bolilor concomitente.
Ca rezultat: bărbații au o circulație sanguină slabă și o producție redusă de testosteron. Acest lucru duce la probleme intime precoce și inflamații ale prostatei.
 
 Din păcate, foarte des soluția la problema inflamației prostatei nu este abordată corect. Nu toată lumea trebuie să administreze antibiotice, medicamente antiinflamatorii și alfa-blocante. Astfel de medicamente grave au multe efecte secundare și pot afecta negativ funcția sexuală. Cel mai recent, am atras atenția asupra unui studiu global al oamenilor de știință, în care s-a dovedit că pentru a îmbunătăți fluxul de secreții ale glandelor și circulația sângelui, nu este necesar să beți blocante, să faceți terapie fizică și masaj direct al prostatei. Toate aceste proceduri neplăcute și dureroase pot fi înlocuite cu uleiul de cânepă. Așa că am introdus în practica mea capsule Cannabis Oil, care includ nu numai uleiul, ci și alte ingrediente naturale care îmbunătățesc sănătatea bărbaților în general.
 
 
Am observat istoricul medical al pacienților mei și am observat că administrarea medicamentului vă permite să simțiți o ușurare semnificativă în prima săptămână. După 2 săptămâni de la începerea administrării, 98% dintre pacienți au un efect stabil și eliminarea completă a simptomelor de prostatită.
 
Recenziile clienților
 
Ofertă Specială Limitată
(plata la livrare) 
Reducere -50% Doar Astazi!

vechi 338
Preț nou 169 RON

 
 
Disclaimer
  • rezultate pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația naționala și internaționala. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
  • acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Produse populare